Oldalak

2014. február 25., kedd

Love? - Kritika

A 'Love?' blog írója keresett fel a minap minket, hogy egyikőnk írjon egy kritikát a fiction történetet tartalmazó oldaláról. Ennek a kérésnek most eleget is tennék!

Történet: Nos, mondhatni, hogy ez az egyik leglényegesebb szempont! Egy újabb fanfiction blog! Nap mint nap kapjuk az ilyen oldalak linkjét e-mail-ben, facebookon és egyéb portálokon. Némelyikbe bele olvasunk, van, amelyik felkelti a figyelmünket és van, amelyik olyan szinten érdekesnek bizonyul, hogy rendszeres olvasóvá válunk és izgulunk a történet folytatása miatt. Éppen ezért szokta sok online író elkövetni azt a hibát, hogy minden részbe valami újat, valami izgalmasat akar vinni és nem folytatja a már elkezdett szálat. Örülök, hogy te nem estél ebbe a hibába. Bár, Justin Bieber, mint fiction blogok szereplője elég gyakori (és nem is kedvelem igazán) igencsak érdekes történetet kezdtél el. Csak így tovább!

Design: Szép, esztétikus. A bordó nagyon jól illik a blog témájához, bár a fejlécet png formátumban, kissé átlátszóbban jobban el tudnám képzelni! Továbbá, a lány arca, jóformán alig kivehető, leginkább a haja dominál, ami mint nőnél, nem a legelőnyösebb, legjobb.

Helyesírás: Amikor ebből a szemszögből nézve olvastam a blogot, nagyon elszörnyülködtem!  A helyesírásod, néhány alapvető szónál is igencsak érdekes (hogy szépen fogalmazzak). Azt, hogy guggoltamot, nem tudom, hogy tudtad a második fejezetben 'gúgóltam'-nak írni. A másik ilyen még az 'éljel' az első fejezetben, amit helyesen éjjelnek írunk. A jó helyesírású szövegeket könnyebb és jobb olvasni. Ezt a készségedet könyvek és egyéb hivatalosnak nevezhető oldalak olvasásával fejlesztheted!

Értékelés:
  • Történet:      10/10
  • Design:        10/  9
  • Helyesírás:   10/  7
  • Összesen:    30/26

Írta: Gicca

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése