Oldalak

2015. május 13., szerda

Hope Design - fejlécverseny- eredményhirdetés!!

Sziasztok! Páran talán emlékeztek egy Hope design nevű oldalra, ahol tartottam egy fejlécversenyt, de aztán a másik szerkesztő kirakott és végül törölte az oldalt. Mivel minden kép megvan, most közzé teszem őket a véleményemmel együtt. Eredménylistát is állítok össze, viszont csak oklevelet kaptok, ha nem baj. Tudom, lehet már arra se emlékeztek, hogy indultatok ilyen versenyen, meg már majdnem egy éve volt. De ami késik, nem múlik! Szóval jó olvasást! :DMacskákTetszik a kompozíció, aranyos, ahogy a három macska három felé néz. A színek szépek, bár nem annyira macskásak, inkább ilyen cukker-mukker. A nevedet nem tettem volna ennyire látható helyre, de így se rossz, a betűtípusok szépek. A tépés nem feltétlen lett volna szükséges, olyan, mintha egy egér lerágta volna a sarkát a fejlécnek, de nem rossz. A képeket a hátulján nem nagyon értem, mert látok egy könyvet, meg... ööö mást nem. 

Ez... Egy igazán macskás fejléc, tele van macskákkal. De miért lila? Ez engem nagyon zavar, de nem is lenne annyira rossz, de ha már azt a címet kapta, hogy "...roar", akkor miért csak egy ordító cica van rajta? Csinálhattad volna úgy, hogy cica ordít-oroszlán ordít, és akkor... Ja, szóval ez most annyira nem jött be.

Na igen. Erre nem tudok mást mondani, csak, hogy cuki. Cukik a cicák, cuki a betűtípus. ÉS cicás a szín! Ez a bézses színárnyalat jól illik a macsekokhoz, ugyesen eltaláltad. A betűtípust is eltaláltad, de ezt már írtam. A "főmacska" mintha kicsit homályos lenne, meg más színe van, mint az egész fejlécnek. Ami még probléma, az az, hogy a bal oldalt, van egy kis üresség, és a jobb oldalt, csak egy képet tettél. Ezt kicsit még alakítgathattad volna.


Vadállatok


Minden vadállatból egy kicsi, de azért a tigris a főszereplő. Tetszik, dzsungeles hangulata van, ráadásul a képkeretek is jó ötletnek tűnnek. A háttérben van egy jegesmedve is, meg még pár állat, A neved kicsit túl nagy, majdnem akkora, mint a cím. A betűtípussal nincs baj, viszont nincs benne semmi különleges.
Ötletes a kompozíció, viszont ha már ennyire fehérre csináltad, lehetett volna a sarkköri vadállatokról, de mindegy. Nem nagyon tudok belekötni, nekem tetszik, csak a cím olyan furcsa.

Nagyon érdekes és szép fejlécet adtál be, teljesen a dzsungel hangulatát idézi, szép kidolgozott és ötletes. Viszont a szövegre egy kicsit jobban odafigyelhettél volna, alig sikerült kivennem.

Végre valaki, aki nem csak a tigriseket tartja vadállatnak! Mivel szeretem a farkasokat és a baglyokat is, a te fejléced nagy hatással volt rám, ledöbbentem, hogy valakinek van fantáziája (Bocsi többiek). A lányt ügyesen helyezted el a fejléécen, a szöveg is ötletes. Az egész fejléc szép és letisztult.

Ezt elkapkodtad, csak png-k egymás hegyén, hátán, semmi logika. (Viszont a kenguruk cukik xD) Textúra sincs rajta, csak egy dísz, a jobb alsó sarokban, a cím egyszerű, de nem tetszik.
Először is a pozitívumok. Magyar címet adtál neki, ami nagyon tetszik, másodszor meg a két, majdnem egymásba illő tigris ötletes. Ja az egyik oroszlán, bocsi. Viszont megint csak a tigrisek... A zöld engem a liánokra emlékeztet a dzsungelokban, így nem is lett olyan rossz, viszuont snassz és egyszerű, ami itt nem jó.
Te is magyar címet adtál neki, ami szintén tetszett, azonban a betűtípus már túl egyszerű. A karmolás is jó ötlet volt, viszont túl sok állat fajt próbáltál rázsúfolni a fejlécedre. Ezenkívül jó lett, bár nekem a tél hangulatát idézi, és ez nem annyira tigrises... (hamár itt is ő a főszereplő)


GalaxyEgész jól néz ki, olyan, mintha a csaj egy virágból nőne ki, de nekem se a színe nem tetszik, se a szöveg. Nem elég "Galaxy-s". Olyan lila és rózsaszín, de szerintem semmilyen. A szöveg meg alig látszik. Pedig amúgy jó lenne, a kompozíció is tetszik, de valahogy az összhatás nem lett olyan, mint akartam. (Ráadásul nem is megfelelő méretben küldted el)Ez tetszik. Ránézek, és rögtön a tökéletesség galaxy jut eszembe. A szöveget is remekül elhelyezted, a színek is stimmelnek. Csak azzal a kulccsal nem tudok mit kezdeni, olyan furán áll ott középen...Julia Lipntiskaia


Ha elég sokáig nézem észreveszek a háttérben pár jégkorizót, azonban nekem egyáltalán nem tetszik. A színe se jó, a kivágás se, és a neved is tehetted volna máshova. És a betűtípus se túl lenyűgöző. Az viszont pozitívum, hogy jó képet választottál fő képnek.


A tied kék, mint a jég, és csak JUliát ábrázolja. Viszont itt meg már sok belőle, és a szöveg is alig látszik. A fő képen Julia olyan hülye fejet vág, oda igazán választhattál volna másmilyen képet. Egy kis akármi és remek lenne, de így olyan kevésnek tűnik. Ha kettőtök fejlécét összemosnánk, na az jól nézne ki.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése