Oldalak

2014. február 22., szombat

Audrina's Life - Kritika

Alina kérte chat-en, hogy írjunk a fiction blogjáról, az Audrina's Life-ról egy kritikát. Mivel elég gyakran látogatom az oldaladat egy kedves barátnőm ajánlása miatt, nagyon megörültem, amikor megláttaam, hogy pont te kérsz kritikát! Nos, akkor kezdeném is!



Történet: Egyszerűen szóhoz sem jutok! Néha annyira frappánsan fogalmazol és nem egy nyámnyila karakterekkel teli fiction szappanoperát írsz le, mint sok blogon látom. Annak ellenére, hogy vannak benne érzelmek, kapcsolatok, stb még nem dramatizálsz mindent túl, valamint a lányok is elég döntésképesek és határozottak.

Design: Mióta látogatom a blogod, észrevettem, hogy elég sűrűn cseréled a design-t és így a fejlécet is. Meg kell, hogy mondjam, a jelenlegi az eddigi legszimpatikusabb. Pasztel színű, natúr kinézet, mégis ahogy a fejlécet nézem, ki lehet venni belőle a történet egy-egy jelenetét, pillanatát.

Nyelvhelyesség: Teljesen tökéletes a helyesírásod, nem tudok mibe belekötni. Csak egy-két apró kis elírás van, de ez igencsak eltörpül amellett a rengeteg (24) fejezet mellett! Már csak a párbeszédek jelölésénél van egy aprócska probléma; nem túl áttekinthető, de ez szintén csak megbocsájtható. Bár, régi látogatódként örülnék neki, ha megkönnyítenéd az olvasást!

Értékelés:

  • Történet:             10/10
  • Design:               10/10
  • Nyelvhelyesség:  10/9,5
  • Összesen:           30/29,5

És mivel szép eredményt ért el az oldalad, gondoltam csinálok neked is egy kis ajándékot, amit ki tehetsz a "Kritikák" menüpontodba.


By: Gicca

1 megjegyzés:

  1. De jó :) Köszönöm szépen :) Meglepett, hogy egy olvasómmal találkozom itt :) A képet kiteszem és a hibákon is igyekszem javítani :)
    Köszönöm mégegyszer

    VálaszTörlés