Oldalak

2014. február 26., szerda

Kritika| Without Shadow

Kinézet: A blog színei passzolnak, a háttér és a fejléc nagyon nagy összhangban vannak! A fejléced nagyon jó, csak a szereplők és egy szolid háttér. Viszont nekem a bal felső sarok üresnek bizonyul. Ha jobb oldalon van háttér, akkor ott miért nincs semmi? A modulokkal nincs semmi baj, nagyon tetszik, hogy a szereplők egy rendezett képekkel teli animációban van megcsinálva! Tetszik, hogy nem bejegyzésekben vannak a részek hanem külön linkkel. Így sokkal átláthatóbb. És ezért nagy gratuláció mert így még sehol nem láttam (itt most tapsot képzelj el ). Bár most, hogy jobban nézem, a zenelejátszót én felülre tettem volna de ez csak egy apró hiba. De azt vártam, hogy legyen valami jó kurzora az oldalnak! Azzal is dobsz egy kicsit a designon ;)
10/8,5
Történet: Hát mikor elolvastam a bevezetőt! Wow, de tényleg!! Nagyon felkeltetted az érdeklődésem, egyszerűen muszáj volt rögtön belekezdenem az első részbe. És a történet(már az első rész is) magával ragadott. Észre sem vettem és már fél óra alatt el is olvastam három fejezetet. Helyesírási, illetve vesszőhiba nincs benne sok. És végre, hogy te sorkizártba tetted a szöveget! Hála az égnek! A szókincsed szép, és választékos, úgy írsz mint egy híres regényíró. A fejezetek hosszúsága perfect, bár nekem még ez is kevés
10/9,5
Összegzés:
20/18 Pár apró hibán kívül minden flott. Remélem nem bánod az új feliratkozót! ;)

Bocs ha valamivel megbántottalak, de te kértél kritikát és ez az én véleményem!
*D

2 megjegyzés:

  1. Köszön a kritikát :D kicsit sokáig tartott megkeresni, hogy kitől is kaptam, mivel linkelni elfelejtettél a chatben :D De megtaláltam az a lényeg :)
    A fejlécről annyit, hogy egy texturát használtam háttérnek, ami igazából sokkal nagyobb volt így a jobb oldali sarokban is lenne fekete "lyuk", csak mivel sokan azt mondták, hogy így hatalmas a fejléc, kénytelen voltam levágni :/
    Kurzort hol lehet csinálni? :D neten keresgéltem de csak olyanokat találtam, amik nem illettek az én blogomhozm :(

    Nagyon jól esett, hogy egy híres regényíróéhoz hasonlítottad az írásomat :$ :) bár attól még igen csak messze állok. :) mindenesetre örülök, hogy egy olvasóval bővült a blogom. Sokat jelent nekem,, és a visszajelzéseik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.cursors-4u.com/
      Szerintem itt találhatsz :)

      Törlés