Oldalak

2014. február 26., szerda

Segítség01

Sziasztok!! Gondoltam egyet és kitaláltam egy kis segítség "összeállítást". Szóval ezek a bejegyzések azoknak lesz csak hasznos akik szeretnének blogot csinálni de nem tudják hogy kell, miről írjanak vagy hasonló probrémákkal küzdő embereknek. Szóval ez itt az első segítség. Remélem segíthetek tényleg!!! :)


Ha kezdő vagy a blogok világában majd én segítek. Először el kell ugye tervezni hogy miről fog szólni a történet. Ha valami különlegeset szeretnél, figyelmedbe ajánlom a nem hírességekkel készült blogot, mert általában a hírességek azok JB ,1D, DL,
SG. És hát 1D-s és JB-s sok helyen előfordul, és azok mind (tisztelet a kivételnek!!) sablon blogok. Mit is jelent a sablon blog? Hát a sablon blogok (1D) leginkább elről szól: egy írtó nagy rajongó elmegy a koncertükre és ott valami csoda folytán elájul, vagy épp az egyik sztár (pl. Niall) a több ezer lányból pont őt látja meg és zúgik belé, és így egymásba szeretnek és mint egy álom olyan az életük. Kb. a JB-s is elről szól. Na de én nem azt mondom hogy egy nem sztár, ismeretlen csajt vagy srácot rakj bele, hanem egy sztárt de a történetben ne sztár legyen. De ezt te döntöd el. Ha megvan az elképzelés valósíds is meg egy lapra, ne rögtön a blogba amit még nem is kell létre hozni. Írj meg legalább 2-3 fejezetet és kész, az első lépés. De nehogy aztán létre hozd a blogot mert még kell valami hogy tökéletes vagy elegendő legyen egy olvasónak.

Remélem segíthettem!! Legalább hetenként hozok új segítséget, de addig ne szaladjatok előre!! :D Ha szeretnétek hogy legyen facebook csopi akkor komiban jelezzétek!! :) A csoportban feltehetitek a kérdéseiteket és rá vagy tőlem, vagy egy tapasztaltabb blogírótól kapsz választ. :)
További viszont látásra!! :)

4 megjegyzés:

  1. Szia!!
    Én szeretném ha lenne facebook csopi! És nekem evvel segítettél, mert én kezdő blogoló vagyok.:) Szeretném ha folytatnád a segítségeket!! És lehetne az, hogy egy külön oldalt is csináltok neki és ha van új bejegyzés a segítség előtt, akkor könnyebben meg lesz mindenkinek?
    Puszi Ever Xx <333

    VálaszTörlés
  2. Szia! nagyon sokat segítetél ezzel a poszttal!
    nem engedi a chatbe írni de szeretnék kérni egy kritikát erre a blogra: http://mitkenetennem.blogspot.hu/ előre is köszönöm szépen

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!!
    Örülök hogy segíthettem nektek!!
    Ever: Rendben csinálok egy facebook csopit. :) És hát még megbeszélem a szerkesztő társaimmal hogy csináljunk-e neki oldalt vagy ne. :)

    Tekla: Hát én nem írok kritikát, de szólok valamelyik szerkesztő társamnak aki ír :) Az úgy jó lesz?
    Xx Betty <33

    VálaszTörlés