Oldalak

2014. február 22., szombat

Téged Akarlak! - Kritika

Sziasztok! 
Most írom az első kritikámat egy olyan oldalról, ami engem személy szerint nagyon megfogott és rendszeres olvasásra csábított. Nemrég találtam rá, a Téged Akarlak nevű blogra, ami már első ránézésre is megfogott. Nagyon tetszett az is, hogy feltöltött egy olyan saját szerkesztésű képet, mely ábrázolja, hogyan is képzelte el L. Andi, az írónő könyv formátumban.


Történet: Maga a történet egy lányról szól, aki valószínűleg szerelmes lesz több-kevesebb bonyodalommal. Bár, ez igencsak sablonosan hangzik,már az első két rész sem teljesen olyan, mint vártuk. De nem áll szándékomban sem tartalmilag se szó szerint idézni, úgyhogy amennyiben kíváncsiak vagytok, olvassátok el! 

Design: Nagyon harmonikus, a színek teljes mértékben összhangban vannak egymással. Továbbá, a háttér és a fejléc alap mintája is tökéletes szinkronban van. A fejezetek során megjelenő, szereplőket ábrázoló képek abszolút egyek, nincs eltérés köztük. A betűtípus pontosan illik a blog témájához és magához a történethez is! Ami még nagyon tetszik, az az, hogy az oldalsávok nincsenek túlzsúfolva és átlátható az egész!

Nyelvhelyesség: Egy-két apró elírás van benne, de ettől függetlenül teljesen érthető. Ezáltal az olvasás élményének minőségét egyáltalán nem befolyásolja!



Értékelés:
  • Történet:             10/10
  • Design:                10/10
  • Nyelvhelyesség:  10/10
  • Összesen:            30/30
Mivel ez az első kritika, amit írtam és máris maximális pontszámot kellett adnom (legalábbis én így éreztem), egy kis ajándékkal kedveskednék L. Andinak és a Téged Akarlak blognak! Remélem tetszeni fog neki!


By: Gicca



2 megjegyzés:

  1. köszönöm szépen:) nagyon örülök neki*.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én örülök, hogy valaki végre egy szép és rendezett blogot tudhat magáénak, egy mesés történettel! :)

      Törlés